TOKAT / TURHAL - Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

109. yıldönümünde Çanakkale Zaferini, okulumuzda yaptığımız çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı şiirin İstiklal Marşı olarak kabul edilmesinin 103. yıl dönümünde, okulumuzda yaptığımız etkinliklerle İstiklal Marşımı'zın kabulünü kutladık ve Mehmet Akif ERSOY'u andık.

Mrt

ATİ - Tokat İli ve İlçeleri İmam Hatipliler Derneği üyeleri "Kariyer Günleri Projesi" kapsamında okulumuz öğrencileri ile buluştular.

Mrt

Doğal Afetlere hazırlıklı olmak amacıyla 05.03.2024 tarihinde saat 11.45' te, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz personel ve öğrencileri için "çök kapan tutun" ve "tahliye tatbikatı" yaptık.

Şbt

3 Mart Pazar Günü yapılacak MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Sınavı öncesi 12. sınıf öğrencilerimize MSÜ Deneme Sınavı yaptık.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönemi, öğrencilerimize karnelerin dağıtılmasıyla sona ermiştir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

20 Aralık 1942 Niksar-Erbaa Depreminin yıl dönümü tarihi olan 20 Aralık 2023 tarihinde Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu'nun talimatları doğrultusunda, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından haftalık program planlanmıştır. Okulumuzda bu program kapsamında, 19.12.2023 Salı günü saat 11.30' da personel ve öğrencilerimize ÇÖK-KAPAN-TUTUN ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Ara

Okulumuzda, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü nedeniyle, zalim İsrail'in Filistin'de, Gazze'de yapmış olduğu soykırımı gösteren bir resim sergisi düzenledik.

Ekm

Okul Tanıtım Gezileri kapsamında ilçemiz Gazi Osman Paşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdiler. Teşekkür Ederiz.